Kørekort på Vesterbro

Vi tilbyder kørekort på Vesterbro

Vi er din køreskole på Vesterbro, som giver dig et gennemtænkt forløb til den bedste pris.

Kørekort København sørger for, at du får en undervisning i topkvalitet som ruster dig til at komme ud i trafikken som billist og få dit kørekort inden for kort tid. 

Få den bedste pris på dit kørekort på Vesterbro

Hos os får du hele den lovmæssige grundpakke til en fair pris på kun 8400 kroner. Det er et super tilbud, hvor du samtidig sikrer dig at have valgt en køreskole med et veltilrettelagt forløb. 

Køreskole på Vesterbro med nærværende undervisning

Det er vigtigt for os at vores elever føler sig sikre bag rattet. Derfor vægter Kørekort København nærvær og individuel kontakt rigtig højt. Vi tager altid udgangspunkt i den enkelte elev og sørger for, at man føler sig tryg som elev hos os.

Kørekort på Vesterbro med stor tilfredshed

Vi er selvfølgelig nysgerrige efter at høre, hvad vores elever synes om vores undervisningsforløb.

Vi får altid udtryk for stor tilfredshed og for nyligt skrev en af vores beståede elever til os:

”Jeg er så glad for mit valg af køreskole. Jeg havde brug for en køreskole som lå tæt på mig og her var Kørekort København på Vesterbro det oplagte valg. Min kørelærer fik mig til at føle mig sikker bag rettet og teoriundervisningen blev godt formidlet”

Simone Sørensen  

Tilmeld dig et hold hos Kørekort København

Har du lyst til at starte hos Kørekort København? Så klik på ”tilmelding og udfyld formularen”, så kontakter vi dig nærmere omkring de praktiske detaljer. Har du spørgsmål inden du tilmelder dig er du meget velkommen til at kontakte os

Vi har allerede registreret en bruger med den indtastede email.


Hvis du mener dette er en fejl eller ønsker at skifte hold, så kontakt os venligst på telefon 27 62 20 00, på email ms@korekortkbh.dk eller brug kontaktformularen her på siden.