Kørekort i Valby

Din køreskole i Valby

Kørekort København er din køreskole i Valby og vi giver det bedste tilbud på dit kørekort.

Vi tilbyder et gennemtænkt forløb som gør, at du hurtigt vil stå med dit nye kørekort i hånden og føle dig sikker bag rattet. 

Billigt kørekort i Valby

For kun 8400 kroner kan du få hele den obligatoriske pakke hos os. Vi sikrer samtidig et veltilrettelagt forløb, hvor du kan være sikker på at kvaliteten er i top. 

Nærværende køreskole

Hos Kørekort København ved vi, at vores elever er forskellige og derfor sørger vi altid for at være nærværende, og sætte os i den enkelte elevs sted. Vi tager udgangspunkt i hvilket niveau vores elever befinder sig på og vægter den individuelle kontakt højt. 

Kørekort København i Valby har tilfredse elever

Vi går meget højt op i, hvordan vores elever oplever undervisningen hos Kørekort København i Valby. Vi evaluerer derfor med vores elever og får ofte rosende ord og udtryk for klar tilfredshed.

En elev fra Valby som bestod sit kørekort i første hug skrev om os:

”Jeg kan kun anbefale Kørekort København. Jeg var så glad da jeg fandt ud af, at de også er placeret i Valby og undervisningen er virkelig i top. Kørelærerne er flinke og man kan mærke at de prøver at tage tingene i ens eget tempo hvilket er virkelig rart.”

Sofie Larsen

Tilmeld dig et hold hos Kørekort København

Har du lyst til at starte hos Kørekort København? Så klik på ”tilmelding og udfyld formularen”, så kontakter vi dig nærmere omkring de praktiske detaljer. Har du spørgsmål inden du tilmelder dig er du meget velkommen til at kontakte os

Vi har allerede registreret en bruger med den indtastede email.


Hvis du mener dette er en fejl eller ønsker at skifte hold, så kontakt os venligst på telefon 27 62 20 00, på email ms@korekortkbh.dk eller brug kontaktformularen her på siden.