Kørekort København giver den bedste pris - lovpligtig pakke 8400 inkl. frie køretimer!

Kørekort København tilbyder dig at få dit kørekort i hånden til en rigtig god pris og med kompetent og rummelig undervisning.

Vi tilbyder hele grundforløbet til en fast pris på 8400 inkl. moms – uanset hvor mange køretimer du skal bruge!

Kørekort København tilbyder hele den lovpligtige pakke for 8400 kr.

Pakken indeholder:

  • Ubegrænset teoriundervisning
  • 4 lektioner på manøvrebane (en halv dag)
  • 16 lektioner kørsel på vej
  • 4 lektioner i køreteknisk (glatbane)
  • 3 evaluerende prøver

 

Det er klart den bedste pris på et kørekort i København! Hos Kørekort København har vores kørelærere mange års erfaring og har undervist rigtige mange forskellige typer af elever med gode resultater gennem årene.

Kørekort København tilbyder et veltilrettelagt og trygt forløb, der ruster dig med erfaringen til at blive en sikker bilist.

Der er rift om pladserne, så tilmeld dig i god tid.

Betingelser:

For at kunne gøre brug af pakketilbuddet hos Kørekort København kræves det at du har dansk statsborgerskab, er mellem 17 og 30 år og samtidig har gennemført mindst folkeskolens 9. klasse.

Holder du pause på mere end 3 måneder, skal du starte forfra. Dette vil også betyde at du vil skulle betale for pakken igen.

Tilmeld dig et hold hos Kørekort København i dag

Klik på ”tilmelding og udfyld formularen” for at starte med at tage kørekort hos Kørekort København. Så kontakter vi dig nærmere omkring de praktiske detaljer. Har du spørgsmål inden du tilmelder dig er du meget velkommen til at kontakte os. 

Vi har allerede registreret en bruger med den indtastede email.


Hvis du mener dette er en fejl eller ønsker at skifte hold, så kontakt os venligst på telefon 27 62 20 00, på email ms@korekortkbh.dk eller brug kontaktformularen her på siden.