Kørekort på Frederiksberg

Vi giver dig kørekort på Frederiksberg

Vi er din køreskole tæt på Frederiksberg, der giver det bedste tilbud på dit nye kørekort. Vi giver dig et veltilrettelagt og gennemtænkt forløb, så du hurtigt kan stå med dit nye kørekort og komme bag rattet.  

Bedste pris på kørekort på Frederiksberg

Hos Kørekort København kan du få hele den obligatoriske pakke for en samlet fair pris på kun 8400 kr. Det er helt klart det bedste samlede tilbud på hele pakken, hvor kvaliteten samtidig er sikret.   

Kørekort i København med kyndig undervisning

Hos Kørekort København vægter vi den individuelle kontakt til eleverne højt.  Kørekort Købehavn er både lokal på Frederiksberg og nærværende, idet vi altid tager udgangspunkt i den enkelte elev og det niveau man befinder sig på. 

Kørekort København på Frederiksberg giver tilfredshed og beståede elever

Vi vil altid gerne vide at vores elever har været tilfredse med forløbet, når de har fået deres nye kørekort hos Kørekort København på Frederiksberg. Derfor spurgte vi nogle af vores nyligt beståede elever hvad de syntes om forløbet.

En elev fra Frederiksberg der netop har fået sit nye kørekort skrev:

"Det var en rigtig positiv oplevelse at tage kørekort hos Kørekort København. Jeg fik anbefalet skolen af min veninde og det levede op til hvad jeg forventede. Det var også rart at køreskolen ligger tæt på Frederiksberg. Kørelæreren var altid venlig og virkede meget dygtig både til teorien og når vi kørte i bilen."

Trine Frederiksen, gymnasielev 

Skal kørekort København hjælpe dig med at få dit nye kørekort? Book dig på et hold og kom i gang med det samme. 

Tilmeld dig et hold hos Kørekort København i dag

Klik på ”tilmelding og udfyld formularen” for at starte med at tage kørekort hos Kørekort København. Så kontakter vi dig nærmere omkring de praktiske detaljer. Har du spørgsmål inden du tilmelder dig er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi har allerede registreret en bruger med den indtastede email.


Hvis du mener dette er en fejl eller ønsker at skifte hold, så kontakt os venligst på telefon 27 62 20 00, på email ms@korekortkbh.dk eller brug kontaktformularen her på siden.