Sådan får du dit kørekort i hånden

Køretimer

Du møder første gang til teoriundervisning om onsdagen kl. 19 i den uge du har tilmeldt dig holdstart. Her får du en grundig introduktion til forløbet samt en række praktiske informationer.

Teoriundervisning:

Teoriundervisningen foregår fast fra kl. 16-19 mandag, tirsdag, onsdag og torsdag i vores lokaler på Søndergade 38, med 4 lektioner pr. gang. Det tager derfor som regel omkring 4 uger at gennemføre teoriundervisningen. Du har dog også mulighed for at vælge et lynforløb, hvor vi aftaler individuelt hvor mange teoritimer du har om ugen. På den måde kan du have gennemført teoriundervisningen på ned til bare to uger.

Manøvrebane/køreteknisk anlæg

Du starter den praktiske læring med en tur på manøvrebanen, hvor du for første gang skal ud og prøve selv at køre. Du får her mulighed for at blive fortrolig med bilens funktioner.  

Undervisningen varer 4x 45 minutter og fåregår på XXX.  Du bliver kørt gratis til frem til bage mellem køreskolen og manøvrebanen.  

Derefter er det ud på vejen

Efter manøvrebanen kommer du hurtigt ud og prøve at køre i trafikken. Kørelæreren hjælper dig altid med at blive bedre ud fra hvor du er nået til og justerer udfordringerne i takt med dine fremskridt. På den måde opnår du til sidst sikkerhed med alle de situationer, der kan opstå i trafikken. Hver køretimervarer ca. 45 min.

Teoriprøve:

Når du haft de lovpligtige 29 teorilektioner og 14 køretimer kan du gå til teoriprøven, som afholdes hos politiet. For Teoriprøven skal du betale stempelafgift til politiet på 600 kr. Vi sender dig naturligvis først op til teoriprøven, når vi mener, at du har en god chance for at bestå den.

Glatbane/køreteknisk anlæg

Afslutningen på køreundervisningen er lektioner på køreteknisk anlæg i 4x45 min. Vi benytter køreteknikken i Viborg, som har et af Danmarks mest moderne anlæg, hvor erfarne instruktører står klar til at modtage dig. Vi sørger for transport til og fra køreteknikken, ligesom forplejning er inkluderet.

På glatbanen lærer du at håndtere nødsituationer ligesom du bliver bekendt med, hvordan årstidernes forskellige vejrforhold kræver ekstra opmærksomhed. Transport til og fra køreteknisk anlæg er gratis.

Køreprøve:

Når du har bestået din teoriprøve, været på glatbane og haft mindst 16 køretimer kan du komme til køreprøven. Vi sender dig dog ikke til køreprøven før vi føler os sikre på, at du har en god chance for at bestå den. Nogle gange kan der være ventetid på at komme op til køreprøven, så det er derfor en god ide at have aftalt det tidligt i forløbet, hvornår du sigter på at kunne komme til køreprøven.

Tilmeld dig et hold hos Kørekort København i dag

Klik på ”tilmelding og udfyld formularen” for at starte med at tage kørekort hos Kørekort København. Så kontakter vi dig nærmere omkring de praktiske detaljer. Har du spørgsmål inden du tilmelder dig er du meget velkommen til at kontakte os. 

Vi har allerede registreret en bruger med den indtastede email.


Hvis du mener dette er en fejl eller ønsker at skifte hold, så kontakt os venligst på telefon 27 62 20 00, på email ms@korekortkbh.dk eller brug kontaktformularen her på siden.