Få førstehjælpskursus til kørekort til kun 550

Book dit førstehjælpskursus til kørekort her! Hos Kørekort Aarhus har vi gjort det nemt, enkelt og billigt for dig at få dit førstehjælpskursus til kørekort.

Et førstehjælpskursus gør dig bedre i stand til at kunne hjælpe venner, familie eller andre i trafikken, hvor der hvert år kommer næsten 20.000 mennesker til skade – desuden er det et krav fra politiets side, at du har taget et førstehjælpskursus inden du får dit kørekort!

Førstehjælpskursus til kørekort – hjælp med at redde liv!

Alle kan lære førstehjælp - og på vores førstehjælpskursus lærer du de helt grundlæggende principper, så du kan reagere, hvis der opstår en alvorlig ulykke i trafikken.

Ulykker i trafikken er ofte mere alvorlige end normalt og derfor er det vigtigt at du er godt klædt på til at kunne hjælpe dine medmennesker, hvis der opstår en ulykke. Et førstehjælpskursus kan redde livet på en anden trafikkan i tilfælde af en ulykke. Vigtigst bliver du trænet i hjertemassage og kunstigt åndedræt.

Pris: 550 kr.

 

Førstehjælpskurset varer 8 timer og kan tages på en dag.

 

På vores førstehjælpskursus til kørekort lærer du at:

  • genoplive et menneske, som ikke trækker vejret
  • yde førstehjælp til typiske skader for eksempel i forbindelse med trafikulykker, blødninger eller forbrændinger.
  • standse en ulykke og forhindre, at flere kommer til skade

Tilmeld dig til vores første-hjælpskursus til kørekort her

Klik på ”tilmelding og udfyld formularen” for at starte med at tage kørekort hos Kørekort København. Så kontakter vi dig nærmere omkring de praktiske detaljer. Har du spørgsmål inden du tilmelder dig er du meget velkommen til at kontakte os. 

Vi har allerede registreret en bruger med den indtastede email.


Hvis du mener dette er en fejl eller ønsker at skifte hold, så kontakt os venligst på telefon 27 62 20 00, på email ms@korekortkbh.dk eller brug kontaktformularen her på siden.